Tijd voor carnaval

Tijdens de laatste schooldag voor de krokusvakantie werd er carnaval gevierd in de Middenschool van Westerlo. Dat was ‘s morgens al te zien aan de lange stoet leerlingen die verkleed naar school fietsten. Zowel de eerste- als de tweedejaars hadden hun uiterste best gedaan om op te vallen met grappige kleding, uitbundige kapsels en verschillende lagen schmink.

Dat de leerlingen goed hun best hadden gedaan, was heel duidelijk. De leerlingen van de leerlingenraad kozen immers de meest creatieve en leuk verklede figuren!

Uiteindelijk werden Leontien Donckers, Siske Verboven en Louise Caels (allemaal 1kW) verkozen bij de eerstejaars en vielen Victoria Pauwels (2gW), Alyssa Heyns (2aW) en Floor Vangheel (2pW) in de prijzen bij de tweedejaars. Giel Van den Broeck won in de leerkrachtencategorie.

Tijdens de middag stonden er een aantal carnavalsactiviteiten op het programma en konden de leerlingen genieten van een hotdog.

Een topstart van de vakantie!