Benefietwedstrijden leveren 1.000 euro op voor To Walk Again

Elk schooljaar organiseert de Middenschool Westerlo twee benefietmiddagen voor To Walk Again. De leerkrachten en leerlingen strijden tijdens deze middagen tegen mekaar in een sportief evenement terwijl de anderen ijsjes en andere versnaperingen kunnen kopen op de speelplaats. De volledige opbrengst wordt vervolgens geschonken aan de organisatie – opgericht door Marc Herremans – die zich inzet voor laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage.

Tijdens de jaarlijkse sportdag bij Sporta Tongerlo werd het bedrag officieel geschonken aan To Walk Again. De cheque van maar liefst 1.000 euro werd met alle plezier overhandigd door twee leerlingen van onze school. Daarna kregen de leerlingen nog moedige getuigenissen te horen van twee rolstoelatleten over hoe To Walk Again hun leven heeft veranderd.

DE TWEEDEJAARS WAREN ONDER DE INDRUK EN KONDEN ZIEN DAT HET GELD GOED BESTEED ZOU WORDEN.