Een nieuwe start

1 september is traditioneel een spannende dag voor alle Vlaamse studenten die vandaag weer naar school gingen. Ook in Westerlo hing er een gezonde spanning in de lucht bij de leerlingen en leerkrachten op deze eerste schooldag van 2021-2022.

Dit jaar verwelkomen de Vrije Sint-Lambertusscholen Westerlo en omgeving zo’n 2.200 leerlingen voor het nieuwe schooljaar.

VOORAL VOOR DE 450 NIEUWE LEERLINGEN IN HET EERSTE JAAR WAS HET EEN BELANGRIJKE DAG.

Om de grote stap naar het middelbaar onderwijs wat kleiner te maken, konden deze nieuwe studenten de school al ontdekken op verschillende momenten tijdens het vorige schooljaar. Na een kennismaking met hun klastitularis en een rondleiding begon de school voor de nieuwkomers nog vertrouwder aan te voelen.

Voor de andere leerlingen was het vooral uitkijken naar hun (nieuwe) klasgenoten en leerkrachten!

HOEWEL WE HET DIT JAAR NIET HELEMAAL KONDEN ZIEN, ZIJN WE ER ZEKER VAN DAT ER EEN HOOP LACHENDE GEZICHTEN ACHTER DAT MONDMASKER SCHUILGINGEN.