Kampbubbels in De Hoge Rielen

Na een coronapauze tijdens schooljaar 2020-2021, stond dit jaar het eerstejaarskamp weer op het programma. Bepaalde tradities zijn immers te mooi om niet in stand te houden dus gingen de leerlingen van het eerste jaar van de SILA Middenscholen Westerlo en Oosterwijk tijdens de eerste dagen van september opnieuw naar De Hoge Rielen voor een fantastisch kennismakingskamp. Want zo’n nieuwe school is toch altijd spannend… Wie zijn mijn leerkrachten? En gaat het wel klikken met mijn nieuwe klasgenoten?

DAAROM IS DEZE KENNISMAKINGSDRIEDAAGSE ONTZETTEND BELANGRIJK VOOR DE LEERLINGEN EN LEERKRACHTEN IN HET EERSTE JAAR.

Het programma moest – hoe kon het ook anders – coronaproof gemaakt worden via een ingenieus bubbelsysteem, maar de vertrouwde klassiekers stonden in zekere mate nog steeds op het programma op het domein in Kasterlee: close combat of sniperstijl met waterverf schieten, vals spelen was nooit echt ver weg tijdens hopke topke en de nachtelijke reflectorentocht was opnieuw net wat enger dan verwacht. Naast allerlei (in)spannende activiteiten was er ook veel ruimte voor goede klasgesprekken.

ZO KON NA AFLOOP IEDEREEN HET ER WEER OVER EENS ZIJN: HIER WERDEN VRIENDSCHAPPEN VOOR HET LEVEN GEMAAKT!