Iedereen fluo

Ook in de SILA Middenschool Oosterwijk worden de leerlingen graag gezien. En dat nemen ze er letterlijk! Daarom hecht de school veel belang aan de zichtbaarheid van de leerlingen, ouders én leerkrachten in het verkeer.

Zeker tijdens de donkere wintermaanden is het extra belangrijk om jezelf goed zichtbaar te maken op de baan. Dat doe je door te checken of je fietsverlichting goed functioneert, maar ook door reflecterende kledij te dragen.

Op twee verschillende momenten tijdens het eerste trimester werden er bij de schoolpoort “fluoacties” gehouden. Leerlingen die extra goed zichtbaar naar school kwamen, werden getrakteerd op een beloning. En er is nog werk aan de winkel… Minder dan 1 leerling op 3 kwam met reflecterende kledij naar school.

Hopelijk zien we dat resultaat verbeteren bij de volgende FLUOACTIE!