Zoektocht naar nieuwe recordhouders voor SILA Book of Records

Sinds vorig schooljaar organiseert de leerlingenraad van de SILA Middenschool Westerlo het ‘SILA Book of Records‘ tijdens enkele middagen. Het doel: recordhouder van de school worden in één van de verschillende disciplines.

Via lijsten aan de leraarskamer konden de leerlingen zich voor de verschillende recordpogingen inschrijven. Per jaar werd er één recordhouder genoteerd in het SILA Book of Records. Op het einde van het schooljaar worden zij plechtig gehuldigd als dé recordhouders van de school.

Dit schooljaar konden de leerlingen hun kans wagen in deze disciplines:
– muurzitten
– haasje-over
– om ter snelst een woordzoeker oplossen
– op één been staan
– pompen
– om ter snelst skaten
– balanceren van een bezemsteel
– planken
– handstand
– dribbelen
– lepel aan je neus kleven
– grootste algemene kennis
– sudoku kraken
– sterkste armen
– verspringen