57ste Westelse Scholencross: een sportief succes

De 57ste Westelse Scholencross zorgde vandaag weer voor een gezellige bedrijvigheid rond Sporthal de Beeltjens. Het was een fijne drukte met de vele lopende meisjes en jongens, maar ook met hun talrijk opgekomen familieleden en supporters. Vooral tijdens de reeksen van de leerlingen van de lagere scholen was er in de omgeving geen vrije parkeerplek meer te bespeuren.

DEZE 57STE EDITIE VAN DE WESTELSE SCHOLENCROSS EEN SUCCES NOEMEN, IS MISSCHIEN ZELFS EEN UNDERSTATEMENT.

“Dat succes is te danken aan verschillende partijen, maar in de eerste plaats is de cross voor zijn bestaan volledig afhankelijk van de goodwill van de helpende handen van de school. Die was er ook dit jaar in overvloed. Het was evenzeer een eer als een genoegen om te zien hoe iedereen letterlijk van start tot aankomst – maar ook achter de schermen – de handen in elkaar sloegen,” aldus organisator Michel De Vadder van SILA Westerlo.

NIET ALLEEN ORGANISATORISCH, MAAR OOK SPORTIEF KWAM SILA WESTERLO UITSTEKEND UIT DE VERF MET TALRIJKE OVERWINNINGEN EN EREPLAATSEN IN DE VERSCHILLENDE REEKSEN.