53ste Westelse Scholencross onder zalige najaarszon

Een mooie herfstdag met een deugddoend zonnetje zorgde voor de ideale omstandigheden voor de 53ste Westelse Scholencross. De zalige najaarszon verwarmde niet alleen de meer dan 2000 lopende meisjes en jongens, maar ook hun talrijk opgekomen familieleden en supporters.

Vooral tijdens de reeksen van de leerlingen van de lagere scholen was er in de omgeving van de Beeltjens geen vrije parkeerplek meer te bespeuren. “We kennen nu ook het “strandsyndroom”: verloren gelopen kindjes… Gelukkig kwamen ze vlug bij de ouders terecht. En zelfs Bumba kwam dolgelukkig bij het verweesde eigenaartje terecht! Of was het omgekeerd?” aldus organisator Michel De Vadder.

De 53ste editie van de Westelse Scholencross een succes noemen, is misschien zelfs een understatement.

Michel De Vadder: “Dat succes is te danken aan verschillende partijen, maar in de eerste plaats is de cross voor zijn bestaan volledig afhankelijk van de goodwill van de helpende handen van de school. Die was er ook dit jaar in overvloed. Het was evenzeer een eer als een genoegen om te zien hoe iedereen letterlijk van start tot aankomst – maar ook achter de schermen – de handen in elkaar sloegen.”

Niet alleen organisatorisch, maar ook sportief kwam onze school uitstekend uit de verf met talrijke overwinningen en ereplaatsen in de verschillende reeksen.

BLAUW WAS DE KLEUR VAN DE DAG. WAT EEN HOOGDAG VOOR ONZE SCHOOL!

Michel De Vadder en zijn team kijken meteen uit naar volgend jaar: “De Scholencross maakt graag een nieuwe afspraak met u op de laatste woensdag van september 2018 en dat voor de 54ste editie!”

PLAATS HET ALVAST IN UW AGENDA!