Sportief succes bij 54ste Westelse Scholencross

De eerste échte herfstdag, af en toe een waterzonnetje en zes regendruppels, dat waren de vrij mooie omstandigheden waarin de 54ste Westelse Scholencross zich afspeelde.

Vooral tijdens de reeksen van de leerlingen van de lagere scholen was er in de omgeving van de Beeltjens geen vrije parkeerplek meer te bespeuren. Organisator Michel De Vadder: “Een mensenzee van dergelijke omvang letterlijk en figuurlijk in de pas laten lopen, kan enkel maar lukken met de goodwill van een schare gedreven helpers. Een hele namiddag lang was het mooi om zien hoe iedereen met de glimlach deed wat moest gedaan worden.”

“Echt ‘Samen Sila’,” aldus organisator Michel De Vadder.

Niet alleen organisatorisch, maar ook sportief kwam onze school uitstekend uit de verf met talrijke overwinningen en ereplaatsen in de verschillende reeksen. Blauw was opnieuw de kleur van de dag! Zeker dankzij de eerstejaars die met de gloednieuwe “Samen Sporten, Samen Sila”-outfit heel herkenbaar over het parcours liepen.

Geniet mee met onderstaande sfeerbeelden!