Stoppen, pauzeren en terugspoelen

Bijzonder geestig Engelstalig theater, dat kregen de leerlingen van het tweede jaar van de Middenscholen van Westerlo en Oosterwijk vandaag voorgeschoteld. Theaterzaal De Krekke werd voor de gelegenheid omgetoverd tot de bühne voor het internationale gezelschap ‘English Theatre Company’ dat er twee maal hun voorstelling ‘Rewind’ kwam brengen.

‘Rewind’ is een komische voorstelling over John, een doodnormale, lieve jongen met een leven dat niet helemaal vlot. Zowel thuis als op school loopt het niet van een leien dakje en John legt de oorzaak van deze problemen bij zichzelf. Op een dag krijgt hij een nieuwe telefoon met een wel erg bijzondere app. Het programma zorgt ervoor dat John de tijd kan terugspoelen, stoppen en pauzeren. Maar zal dat alles kunnen veranderen?

De grappige én interactieve voorstelling werd op applaus onthaald door onze leerlingen! En dat het allemaal in het Engels werd gebracht? Dat waren ze na enkele minuten al helemaal gewoon!