Van Kubb tot knooppunt

Terwijl de tweedejaars uit de A-stroom bezig zijn met de paasproefwerken, staan er voor de leerlingen van het tweede jaar B-stroom een aantal projecten op het programma. Vandaag stond hun tweede relatievormingsdag op het menu!

En dat menu was zéér divers voor de leerlingen van 2bW, 2cW en 2nW. In de voormiddag was er een activiteitenroulette waarbij de leerlingen per klas deelnamen aan een wedstrijdje Viking Kubb, “onverwacht” naar Iluna Planckaert keken en hun gok- en uitbeeldtalenten konden testen tijdens een zelfgemaakte SILA Time’s Up.

Na een heerlijke hotdoglunch, waarbij sommige leerlingen spectaculair veel broodjes wisten te verorberen, vertrokken de 2B’ers op een knooppuntenwandeling waarbij ze enkel door opdrachten goed uit te voeren de juiste route konden vrijspelen.

Natuurlijk stond deze dag volledig in het teken van het versterken van de klasbanden. Aan de gezellige foto’s te zien, is dat aardig gelukt!