Dansend naar het derde jaar

Voor de tweedejaars van de SILA Middenschool Westerlo is juni altijd een bijzondere maand. Ze beleven niet alleen hun laatste dagen als leerlingen van de eerste graad, maar ze nemen ook afscheid van de middenschool waar ze hun eerste jaren als middelbare leerlingen hebben doorgebracht.

Om dit afscheid extra bijzonder te maken, organiseerde de school een afscheidsfeest op de avond na hun laatste examens zodat de leerlingen ook meteen wat kunnen uitblazen na de drukke periode. Het enthousiasme bij de leerlingen was enorm. De school kreeg een hoop inschrijvingen binnen en talloze leerkrachten begeleidden de avond.

Bij het begin van de avond konden de leerlingen zich met hun klas uitleven in verschillende sporten, konden ze hun kennis laten zien tijdens een quiz, lieten ze zich fotograferen door het photoboothteam, … Op de speelplaats werd ook een frituur geplaatst waar ze getrakteerd werden op een heerlijk pak friet.

Het orgelpunt van de avond was de afsluitfuif (thema: fluo!) die in goede banen werd geleid door één van de resident DJ’s van de school. Op de tonen van o.a. de gekende kampklassiekers gingen onze leerlingen helemaal uit de bol om nadien echt helemaal afscheid te nemen met “Vrolijke Vrienden”.

TOEPASSELIJKER EN MOOIER KAN HAAST NIET!