Heb je een oogje op SILA?

Onder het motto “uit de coronacrisis behouden wat goed is”, werden er ook dit jaar zogenaamde “bubbelbezoeken” georganiseerd in de SILA Middenschool Westerlo en Oosterwijk. De reacties na de voorgaande edities waren zodanig positief dat een vervolg op deze formule niet kon uitblijven.

Geen traditionele open school dus, maar wél persoonlijke rondleidingen doorheen onze Middenscholen voor leerlingen en hun ouders die een “oogje op SILA” hebben. Die rondleidingen werden – door de nieuwe aanmeldingsprocedure – ook vroeger dan ooit georganiseerd.

ER MOEST OP VOORHAND INGESCHREVEN WORDEN EN DIT WAS ZO’N SUCCES DAT ENKELE DAGEN VOOR de rondleidingen ALLE TIJDSLOTEN AL DE DEUR UIT WAREN.

Leerlingen en ouders die na afloop van de rondleiding nog specifieke vragen hadden, konden hiervoor – met een drankje – terecht bij één van de infostands. Na afloop kreeg iedereen ook nog een klein cadeautje mee naar huis.