Meer dan 550 wandelaars en lopers bij tweede editie SILA Urban Trail

Na enkele jaren van afwezigheid, stond vandaag de tweede editie van de SILA Urban Trail op het programma. Wandelaars, lopers en supporters waren van harte welkom in en rond de SILA-scholen om zo het goede doel te steunen.

“SILA Westerlo is een school met een warm hart én we dragen sportiviteit hoog in het vaandel. Een urban trail organiseren – met dank aan Middenstand Westerlo – doorheen onze scholen en verschillende gebouwen in Westerlo ten voordele van het goede doel past daarom helemaal bij ons Samen Sila-DNA,” aldus de organisatie.

De SILA Bovenschool Westerlo werd het centrum van de sportieve dag. Aankomst en finish waren hier, maar er was ook randanimatie te vinden in de vorm van een Urban Trail Café, kinderanimatie, een vrij podium en een Urban Trail Markt waar tweedehandsspulletjes en creaties van onze leerlingen verkocht werden t.v.v. de verschillende goede doelen.

De leerlingen van SILA Bovenschool Westerlo konden zelf kiezen naar welke goede doelen de opbrengst van deze tweede editie van de Urban Trail ging. Uiteindelijk viel de keuze op de ‘Vereniging voor Kleine Superhelden’, ‘Huis van het Kind’ (regio Westerlo), ‘Akabe de Pioen’ (Geel) en het solidariteitsfonds van onze school.

Maar liefst 552 lopers en wandelaars hebben vandaag – ondanks het mindere weer – deelgenomen aan deze tweede editie van de SILA Urban Trail! De vraag is nu: wat heeft deze dag opgeleverd voor de goede doelen? Dat wordt later bekendgemaakt!