Laatste keer alles geven voor de zomervakantie

Nog even alles geven met de klas! Dat is de bedoeling van de afsluitdag voor de zomervakantie. Ook dit jaar hadden de organiserende leerkrachten van de SILA Middenschool Westerlo weer een heerlijke voormiddag vol in- en ontspannende activiteiten op het programma gezet!

De leerlingen van het eerste jaar gingen naar het grasveld naast het zwembad van Westerlo. Daar werkten ze een een aantal opdrachten af met maar één doel: “Beat Your Teacher!” Op het menu: eieren kloppen, blad-steen-schaar tornooitje, piramides bouwen, WC-rollen nummeren, pennen leegschrijven, …

De tweedejaars waren van de partij op het grasplein aan de andere kant van het zwembad voor een absolute kampklassieker: de pleinspelen! In groepjes namen de leerlingen het op tegen elkaar in de enkele gekende disciplines waaronder bekertje wip, zatlappen race, zaklopen, touwtrekken en touwspringen. De duels namen hier en daar zelfs epische proporties aan waardoor we ons echt afvragen hoe het komt dat iets als “bekertje wip” nog geen Olympische discipline is…